11 Nga Gummies më të mira të CBD për gjumë në 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Kjo bëri që disa produkte CBD të rrjedhura nga kërp me më pak se 0.3 përqind THC federale të ligjshme. Sidoqoftë, produktet CBD që përmbajnë më shumë se 0.3 përqind THC ende bien nën përkufizimin ligjor të marihuanës, duke i bërë ato federale të paligjshme, por të ligjshme sipas disa ligjeve të shtetit. Sigurohuni që të kontrolloni ligjet e shtetit, veçanërisht kur udhëtoni. Gjithashtu, mbani në mend se FDA nuk ka aprovuar produkte CBD pa recetë, dhe disa produkte mund të etiketohen në mënyrë të pasaktë.

Gjumi është i rëndësishëm për ruajtjen e shëndetit dhe mirëqenies optimale. Sidoqoftë, shumë njerëz përjetojnë pagjumësi dhe kushte të tjera të lidhura me gjumin. Gummies që përmbajnë vaj kanabidiol (CBD) mund të ndihmojë një person të pushojë në një gjumë të qetë. MENAXHIMI: GUummies CBD Web të Charlotte: Qetësia

 • Vegan më i mirë: CBDFX CBD Gummies
 • Më e mira THC-FALAS: GOY Organics CBD Gummies
 • Më e mira Organike: +PluscBD Vaj Gummies
 • Më e mira për gjumin: Relief Pure Cannabidiol Gummy Bears
 • Spektrimi më i mirë i gjerë: E diela Skorët Unicorn Jerky CBD Candy
 • Gama më e mirë e kanabinoideve: Lord Jones CBD Gumdrops
 • Zgjedhja më e mirë e forcës: Zatural CBD Gummies
 • Abonimi më i mirë: Qetësia nga Gummies Wellness
 • Paketa më e mirë e fillimit: Gorilla Green Gorilla Gummies
 • < Li> Më e mira me melatonin: Gummies e pastër Kana CBD me melatonin

 • Përbërësit: Produktet duhet të përmbajnë përbërës të sigurt dhe me cilësi të lartë, dhe etiketat e tyre MUS T tregoni qartë të gjithë përbërësit. Ata gjithashtu duhet të konfirmojnë se janë të lirë nga pesticidet, metale të rënda dhe myk. . Certifikata e Analizës së Produktit (COA) Pas marrjes së rezultateve të tij të palës së tretë. Një person mund të marrë parasysh.
 • Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. Vaskë 60-copë

  cbd Type spektrin e plotë dozimi

  < TD> 10 mg për shërbim (2 gummies)

  Secila prej këtyre gumave përmban 10 mg CBD nga ekstrakti i kërpit me spektër të plotë. Kjo do të thotë se ato përfshijnë një gamë të gjerë kanabinoidesh, duke përfshirë CBD, terpenes dhe flavonoids të pranishëm në kërp.

  Gummies janë aromë limoni dhe gëlqereje, ndërsa kompania shprehet se përdor vetëm lëngje natyrale në aromatizuesit e saj. Përbërësit kryesorë përfshijnë balsamin e limonit ose limonit, dhe koncentratin e lëngut të limonit ose limonit.

  Gummies vijnë në një enë 30-, 60-, ose 90 copë. Përdorni kodin "Health15" për 15% zbritje. 2 Gummies Rekomanduar për shërbim

  Përdorni kodin "Health20" për 20% zbritje. >

  Pricemimi rreth 55 dollarë për një tenxhere prej 60 gummies lloji CBD spektër i gjerë dozimi Gummies vegan përmban 25 mg CBD me spektër të gjerë. Shërbimi i sugjeruar është 2 Gummies.

  Ata gjithashtu përdorin përbërës organikë dhe nuk përmbajnë thc. Përbërësit organikë

  • Dozimi i lartë mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë

  Dyqan tani

  Më i miri THC-Free: Joy Organics CBD Gummies

  Pricemimi rreth 32 dollarë për një vaskë prej 30 Gummies
  CBD Type Spektrimi i gjerë
  dozimi Gummies pa gluten dhe THC janë në dispozicion në dy shije- mollë jeshile dhe limonadë luleshtrydhe.

  Secili gumment përmban 10 mg CBD. Një madhësi e shërbimit është një gumm. Kjo është një tendosje specifike e kërpit që përmban nivele shumë më të larta të CBD sesa varietetet standarde. Ato janë gjithashtu miqësore me vegan. /ul> ”Për 15% zbritje. Vaskë prej 30 gummies rreth 45 dollarë për një vaskë prej 60 gummies

  tip cbd spektër të plotë < dozimi i th> Kërpi i vërtetë bujqësor që kompania pretendon të përdorë raportohet se përmban nivele më të larta të CBD, kanabinoids dhe terpenes që mbështesin shëndetin. Ai gjithashtu përmban acide yndyrore që ndihmojnë trupin të prodhojë endocannabinoids, të cilat promovojnë shëndetin në mënyra të ndryshme. Një madhësi e rekomanduar e shërbimit është një gumm.

  • Informacione të kufizuara se ku hemp i tyre vjen nga
  • Përdorni kodin "MNT20" për 20% zbritje. td> rreth 60 dollarë për 30 gummies

  cbd tip spektër të gjerë dozimin 30 mg për gummy

  Secila prej këtyre arinjve të gomës CBD përmban 30 mg CBD të rrjedhur nga kërpi. Ky përqendrim është më i lartë se disa nga gumat e tjera të CBD në këtë artikull. Përbërësit kryesorë përfshijnë fruta dhe perime organike të përqendruara.

  Gummies vijnë në aromë të ndryshme, ndërsa secila paketë përmban 30 copë. Një madhësi e shërbimit është një copë. Përdorni kodin "Health15" për 15% zbritje të të gjitha produkteve, përveç paketave. > Gummiet e natës dhe të ditës gjithashtu përmbajnë vitamina C dhe D, hekur, kalcium dhe kalium harmoniqhealth.com

  • Përqendrimi i lartë i CBD mund të mos jetë i përshtatshëm për fillestarët
  • Për shkak të shtrenjtë në përqendrim të lartë

  Përdorni kodin "Health15" për 15% zbritje të të gjitha produkteve përveç paketave. H3>

  çmimi rreth 15 dollarë për 10 copë
  lloji CBD Spektri i gjerë
  dozimi Secila përmban 10 mg CBD me spektër të gjerë. Ato janë me aromë të aromatizuar dhe përmbajnë vaj kokosi.

  Një madhësi shërbimi është 1-2 copë.

  E diela Skorët Unicorn Jerky CBD Candy është në dispozicion për blerje në internet. Përdorni kodin "MNT20" për 20% zbritje. nuk deklaron nëse ato janë të përshtatshme për veganë

  Përdorni kodin "MNT20" për 20% zbritje. H3>

  çmimi rreth 35 dollarë për 9 gumdrops
  lloji CBD Spektri i gjerë
  dozimi Gumdrops CBD vijnë në disa aromë, të tilla si portokalli në gjak, luleshtrydhe, limon dhe pjeshkë e bardhë. Kompania përdor ekstrakt CBD me spektër të gjerë, të rrjedhur nga kërp, i cili raportohet se rrit përfitimin e mundshëm për konsumatorët duke siguruar një gamë të plotë të kanabinoideve.

  Gumdrops janë natyrisht me aromë dhe pa gluten.

  • Zgjedhja e gjerë e aromave
  • pa gluten
  • e shtrenjtë kur krahasohet me konkurrentët
  • nuk specifikon nëse I përshtatshëm për vegjetarianët dhe vegjetarianët

  Dyqan tani

  Zgjedhja më e mirë e forcës: Zatural CBD Gummies

  Pricemimi Rreth 45 dollarë për 30 Gummiesaround 75 $ për 60 Gummiesaround 100 $ për 90 Gummies
  Type CBD me spektër të gjerë
  dozimi
  Translate »