Cum să alegem cea mai bună pernă în jos

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

perne în jos oferă o suprafață de somn moale și modelabilă. Acest lucru permite dormitorilor să își personalizeze nivelul de sprijin, păstrând confort.

Pentru persoanele care se îngrijorează de sănătatea și implicațiile etice ale pernelor în jos, sunt disponibile și alternative.

Acest articol discută perne în jos, cele mai bune opțiuni disponibile online, pro și contra și alternative. /p>

Alergii

Unii medici recomandă persoanelor cu astm și alergii să evite produsele, dar susținerea dovezilor pentru aceasta nu este concludentă.

Un studiu din 2002 a constatat că procesat comercial Și penele spălate nu au acumulat acarieni de praf. Cu toate acestea, Fundația Astmului și Alergiei din America sfătuiesc să evite produsele, deoarece utilizatorii nu le pot spăla în apă caldă.

Igiena

pernele în jos sunt lavabile, dar majoritatea producătorilor sfătuiesc să se spele la spălare la cald Utilizatorii de apă.

ar trebui să utilizeze un detergent de rufe în condiții de siguranță și să urmeze recomandările producătorului. Spălarea excesivă poate deteriora perna sau poate scurta durata de viață.

Comfort

pernele în jos sunt mai moi decât majoritatea celorlalte perne, dar contur și capului și gâtului, oferind suport personalizabil. Acest lucru le face o opțiune bună pentru persoanele care doresc să -și schimbe nivelul de sprijin, după cum este necesar sau care au dureri cronice.

țesături nonsintetice

Unii oameni se îngrijorează de siguranța țesăturilor sintetice și alte materiale. Unele substanțe chimice și substanțe sintetice, cum ar fi unele spume, pot avea un miros neplăcut sau emite substanțe chimice potențial dăunătoare numite compuși organici volatili.

preocupări etice

Down provine din pene de gâscă. Unii avocați și -au exprimat îngrijorarea că producătorii pot smulge penele gâștelor în timp ce sunt încă în viață, provocând suferință.

Există, de asemenea, îngrijorare cu privire la modul în care producătorii tratează gâștele înainte de a -și recolta penele. De exemplu, unele gâște pot trăi în condiții nesanitare sau inumane.

Down este o resursă regenerabilă, deoarece fermierii de gâscă pot crește mai multe gâște. Impactul asupra mediului al scăderii depinde de practicile agricole ale fiecărei ferme în jos.

Unele ferme risipesc resurse semnificative și eliberează substanțe chimice toxice în aer și apă. Alții pot folosi o abordare mai durabilă.

În timp ce unii producători pot promite „etice în jos”, este dificil să verificăm aceste afirmații. Executarea în întreaga industrie este laxă. Consumatorii care se îngrijorează de tratamentul gâștelor pot prefera alternative în jos.

Lista pernelor în jos

Vă rugăm să rețineți că scriitorul acestui articol nu a încercat aceste produse. Toate informațiile prezentate se bazează pe cercetare.

Casper Down Pillow

Deoarece în jos este gros, poate reține căldura. Pentru persoanele care dorm cald sau în medii calde, acest lucru poate afecta calitatea somnului.

Casper Down Pillow folosește o tehnologie unică multichamber pentru a crea buzunare de răcire. Acest lucru va asigura că perna nu va păstra căldura sau nu va provoca perturbări ale somnului.

Standardul responsabil (RDS) certifică faptul că producătorul urmează practicile mod de administrare adamour umane atunci când recoltează în jos.

Casper în jos Perna este disponibilă pentru cumpărare online.

Parachute în jos, perna de dormit în jos

Această pernă este de pluș și groasă, oferind mai mult suport pentru gât pentru traverse laterale. Acoperirea țesută sateen asigură că nu se vor lipi pene. Capacul este 100% bumbac.

recenzorii spun că perna se adaptează bine la poziția lor de dormit, fără a fi nevoie să o pufos sau să o regleze.

Parașuta în jos, perna de dormit este disponibilă pentru achiziționare online.

Purdown natural Goose Down Pillow

O opțiune prietenoasă cu bugetul, pernele purdate vin în seturi de seturi de seturi Două. Aceste perne de umplutură medie oferă suport ușor.

Producătorul certifică că penele sunt inodor. De asemenea, aceștia susțin că dezinfectează în detaliu penele pentru a elimina alergenii și praful.

Produsul urmează RDS și este hipoalergenic.

Perna de gâscă naturală de gâscă este disponibilă pentru achiziționare online.

Cuddledown 800 Pillow

Cuddledown Sateen Pernele sunt groase și plușă, făcându -le o opțiune ideală pentru traverse laterale.

Uniunea de control certifică scăderea ca fiind obținută în mod responsabil. Perna are certificare Oeko-Tex, ceea ce indică faptul că este lipsit de substanțe dăunătoare.

Capacul este de 450 de fir, ceea ce o face o opțiune moale și durabilă.

perna Cuddledown 800 este disponibilă pentru achiziționare online.

Alternative la perne Down

Unele alternative la pernele Down includ:

memorie Pernele de spumă

PONTURILE DE MEMORIE FOAM oferă suport pentru a conforma corpul, dar tind să fie mai ferme decât în ​​jos.

Tempur-Pedic Tempur-Cloud Breeze Breeze Pillow de răcire Dual oferă funcții de suport și răcire ferme. Este potrivit pentru persoanele care tind să doarmă fierbinte.

O pernă din spumă de memorie se poate potrivi tuturor pozițiilor de dormit, în timp ce se adaptează utilizatorului.

Tempur-Pedic Tempur-Cloud Breeze dual dual Perna de răcire este disponibilă pentru achiziționare online.

perne personalizabile

numeroși producători fac perne personalizabile. Utilizatorii pot adăuga sau elimina straturi pentru a obține suportul potrivit.

Brookstone Strat Regling Pillow oferă trei straturi, inclusiv un strat de imitație în jos.

O pernă personalizabilă este utilă dacă oamenii consideră că aceștia lor sunt Nevoile și preferințele se schimbă în timp.

BROOKSTONE STARS REDAY perna este disponibilă pentru achiziționare online.

Down Down Alternative perne

În jos, pernele alternative sunt la fel perne, dar fără problemele de bunăstare a animalelor și de alergie.

Snowe Down Alternative Perna este certificată Oeko-Tex ca fiind lipsită de multe substanțe chimice dăunătoare. atașând la țesătură.

Snowe Down Alternative Pillow este disponibilă pentru achiziționarea online.

Rezumat

perne în jos sunt foarte moi, iar utilizatorii pot alege dintr -o varietate de niveluri de asistență.

Deoarece utilizatorii pot pufni și muta pernele pentru a obține mai mult sau mai puțin suport, pernele în jos sunt o opțiune bună pentru persoanele care nu sunt sigure cu privire la nevoile lor de perne.

Cu toate acestea, ca toate pernele , pernele în jos nu funcționează bine pentru toată lumea. Persoanele cu alergii grave ar trebui să contacteze un medic despre cele mai sigure opțiuni.

  • Tulburări de somn/somn/insomnie

Știri medicale de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se atrage doar de la egal la egal Studii revizuite, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Translate »