cauze

Medicii vor avea ca scop eliminarea tumorii și a zonei din jurul acesteia în timpul operației de cancer la ureche. Părțile urechii care necesită îndepărtare vor depinde de locația și răspândirea tumorii.

Zonele care pot necesita îndepărtarea includ:

 • Canalul urechii și osul temporal
 • Urechea medie, care trimite vibrații către urechea internă
 • Urechea internă, care transformă vibrațiile în semnale nervoase pentru creier și susține echilibrul

În cazuri rare, medicii ar putea avea nevoie să înlăture alte părți ale corpului, cum ar fi:

 • Nervii faciali
 • Ganglionii limfatici în gât
 • Glandele salivare în apropierea urechii afectate

Medicii pot folosi radiații Pe cont propriu sau în combinație cu o intervenție chirurgicală sau chimioterapie pentru a trata cancerul urechii.

Cauzele

Cancerele urechii sunt rezultatul creșterii anormale a celulelor. Cu toate acestea, experții rămân neclare cu privire la ceea ce declanșează debutul acestei creșteri anormale ale celulelor.

Unii factori, cum ar fi infecțiile urechii, pot crește șansa de a dezvolta cancer de ureche. Persoanele care au suferit infecții obișnuite ale urechii timp de 10 ani sau mai mult au șanse mai mari de a dezvolta cancer la ureche medie.

Conform unui articol mai în vârstă, bărbații pot avea un risc puțin mai mare de a dezvolta cancer de ureche decât femelele.

expunerea la UV poate contribui, de asemenea, la probabilitatea unei persoane care dezvoltă cancer de piele a ureche.

Rezumatul

Cancerul de ureche este foarte rar. Simptomele frecvente ale cancerului de urechi includ probleme de durere, sânge sau auz. Medicii pot folosi o combinație de intervenție chirurgicală, radiații și chimioterapie pentru a trata cancerul urechii.

Detectarea precoce și tratamentul cancerului de ureche cresc rata de supraviețuire.

Persoanele cu antecedente de boli cronice ale urechii și infecții ar putea avea un risc mai mare de a dezvolta cancer de ureche.

 • Cancer/Oncologie
 • ureche, nas și gât

Diagnostic de diabet anterior legat de boli de inimă, accident vascular cerebral

Un studiu publicat în revista Diabetologia a găsit unele asociații interesante între vârsta la care o persoană este diagnosticată cu diabet și riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și mortalitatea legată de cancer.

După cum au subliniat studiile recente, ratele diabetului de tip 1 nou diagnosticat și diabetul de tip 2 în rândul tinerilor din Statele Unite au fost în creștere.

Conform unui raport din 2017 publicat în New England Journal of Medicine, aproximativ 208.000 de persoane din SUA sub vârsta de 20 de ani au fost diagnosticate cu diabet.

vârsta la care cineva este diagnosticat cu diabet are a fost legat de o progresie a factorilor de risc cardiometabolici. Cu cât vârsta mai tânără în momentul diagnosticului, cu atât este mai probabil ca oamenii să fie obezi, să aibă niveluri mai mari de colesterol „rău” și să experimenteze deteriorarea mai rapidă a controlului zahărului din sânge.

acum, prof. Dianna Magliano și Jonathan Shaw, atât de la Baker Heart și Diabetes Institute din Melbourne, Australia, și -au propus să investigheze legătura dintre vârsta unui diagnostic de diabet și riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și deces de cancer.

Un risc de deces cardiovascular mai mare

În acest scop, prof. Magliano și echipa au examinat datele despre 743.709 de persoane din Australia, care au fost diagnosticate cu diabet de tip 2 între 1997 și 2011.

pentru că Aceste persoane au fost înregistrate la schema națională de servicii pentru diabet din Australia, cercetătorii au avut acces la date despre cauzele mortalității lor.

În medie, în perioada de studiu, oamenii au primit diagnosticul la vârsta de 59 de ani și un total au fost înregistrate 115.363 decese. Autorii își rezumă concluziile, spunând:

„Un diagnostic anterior de diabet de tip 2-și, astfel, o durată mai lungă a bolii-a fost asociată cu un risc mai mare de mortalitate pentru toate cauzele, condus în principal de boli cardiovasculare ( CVD) mortalitate. ”

Mai precis, diagnosticarea cu 10 ani mai devreme s-a ridicat la un risc de 20 până la 30 la sută mai mare de mortalitate de cauză și un risc de 60 % mai mare de a muri de boli de inimă. Rezultatele au fost la fel de puternice atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

„Dovada se acumulează”, scriu autorii, „pentru a sugera că debutul anterior al diabetului de tip 2 este asociat cu un risc crescut de complicații și comorbidități comparate în comparație cu debutul ulterior și că dezvoltarea și evoluția complicațiilor ar putea fi mai agresive la cei cu debut anterior. ”

„ Ca atare ”, ei continuă,„ atenția clinică sporită este imperativă pentru persoanele cu debut anterior Diabetul de tip 2. ”

„ Eforturile ar trebui să se concentreze ”, adaugă cercetătorii,„ la optimizarea în timp util a abilităților de autogestionare a indivizilor și a tratamentului medical pentru a preveni sau reduce debutul complicațiilor și comorbidităților. ”

„În plus”, spun ei, „este necesar să -i identificăm și să -i ecranizați pe cei cu risc ridicat de a dezvolta diabet, astfel încât indivizii să poată face schimbări de stil de viață care să prevină sau să întârzie debutul diabetului.”

intrigant, studiul a relevat, de asemenea, că mortalitatea legată de cancer a fost L Ower pentru cei care au primit diagnosticul diabetului la o vârstă mai mică.

Autorii speculează asupra explicațiilor posibile pentru acest lucru, spunând: „[I] este posibil ca în urma unui diagnostic de diabet, oamenii să aibă mai frecvent Contact cu sistemul de asistență medicală, care poate crește probabilitatea ca orice cancer prezent, dar nediagnosticat să fie detectat. ”

 • boli de inimă
 • Pediatrie/Sănătate pentru copii

Diagnosticul Alzheimer timpuriu posibil într -o singură scanare RMN folosind un nou algoritm

 • Boala Alzheimer este cea mai frecventă formă de demență, afectând aproximativ 70% dintre persoanele cu demență, dar boala Alzheimer poate fi provocatoare Pentru a diagnostica.
 • Medicii folosesc în prezent mai multe teste cognitive și scanări pentru a diagnostica Alzheimer, care poate dura mult timp.
 • Cercetătorii au dezvoltat un algoritm pentru a fi utilizat cu o singură scanare RMN cerebrală Pentru a detecta rapid semnele timpurii ale lui Alzheimer.
 • În studiul lor, sistemul a detectat 98% din cazurile de boală Alzheimer.

Demența este, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății , a șaptea cauză de moarte la nivel mondial. Cea mai frecventă formă, care afectează până la 70% dintre cei cu diagnostic de demență, este boala Alzheimer.

Persoanele cu suspiciune Alzheimer suferă de obicei mai multe teste pentru a diagnostica afecțiunea. În timpul evaluării wow bust prezzo in farmacia, persoana va:

 • își va da istoricul medical, atât fizic, cât și mental.
 • va suferi un examen medical.
 • va suferi un neurologic Examinarea pentru testarea reflexelor, vorbirea și coordonarea.
 • Faceți mai multe teste cognitive pentru a evalua memoria, gândirea și rezolvarea simplă a problemelor.
 • Au o imagistică prin rezonanță magnetică (RMN) sau scanare CT pentru Căutați orice modificare a creierului, cum ar fi atrofia sau contracția hipocampului.
 • suferă lichid cefalorahidian (LCR) sau teste de sânge pentru a măsura nivelurile de beta-amiloid, o proteină care se acumulează în creierul persoanele cu boala Alzheimer.

Cu toate acestea, aceste teste de diagnostic pot să nu fie exacte, au o disponibilitate limitată sau pot dura mult timp, timp în care boala ar putea progresa fără tratament.

Acum, o echipă de la Imperial College London a dezvoltat un sistem de învățare automată bazat pe RMN pentru a diagnostica rapid și precis boala Alzheimer. În studiul lor, publicat în Medicina Comunicațiilor, metoda ar putea detecta atât boala Alzheimer, cât și mai avansată.

Scanare și algoritm

Cercetătorii au dezvoltat un algoritm bazat pe cei folosiți pentru clasificarea cancerului de cancer tumori. După ce au împărțit creierul în 115 regiuni, au alocat 660 de caracteristici, cum ar fi forma, dimensiunea și textura, fiecărei regiuni. Aceștia au instruit algoritmul pentru a prezice Alzheimer, identificând modificările acestor caracteristici dintr -o singură scanare RMN standard.

și -au testat metoda pe scanări cerebrale de la peste 400 de pacienți din inițiativa neuroimagistică a bolii Alzheimer. Acești pacienți au avut fie Alzheimer în stadiu precoce sau au fost comparate cu controale sănătoase și pacienți cu alte afecțiuni neurologice.

l-au testat apoi folosind date de la 80 de pacienți supuși testelor de diagnostic pentru Alzheimer la Imperial College Healthcare NHS Trust .

„Această nouă abordare de cercetare utilizează învățarea automată și scanările RMN în încercarea de a identifica schimbările biologice ale creierului la începutul continuului bolii Alzheimer. Acestea fiind spuse, această cercetare este în primele zile și nu este gata să fie folosită ca instrument de diagnostic de sine stătător. ”

– Dr. Rebecca Edelmayer, doctor, director principal al implicării științifice , Asociația Alzheimer

Precizie ridicată

Cercetătorii au descoperit că sistemul de învățare automată bazat pe RMN a prezis cu exactitate Alzheimer în 98% din cazuri în studiul inițial. De asemenea, ar putea face distincția între 79% din timp al lui Alzheimer timpuriu și târziu.

Când a fost testat pe un set de date externe, algoritmul a detectat încă 86% din cazurile Alzheimer, o cifră mai mare decât studiile publicate anterior.

Dr. Anton Porsteinsson, profesor și director al The the Programul de îngrijire a bolilor, cercetare și educație Alzheimer (Administrație publicitară) de la Universitatea din Rochester Medical Center, și-a salutat rezultatele:

„Metoda lor pare să fie extrem de predictivă în această populație și se adaugă la numărul de imagini Tehnici și biomarkeri fluide care fac diagnosticul de demență mai precis. ”

Algoritmul a arătat, de asemenea, o precizie mai mare decât măsurile utilizate în prezent-atrofia hipocampală și măsura beta-amiloidă a lichidului cerebrospinal % și, respectiv, 62% precizie.

Cercetătorii sugerează că metoda de scanare și algoritm ar putea fi o alternativă la măsurătorile CSF invazive.

Cu toate acestea, Dr. Porsteinsson a declarat pentru Medical News Today: „Există o explorare intensă chiar acum pentru a găsi cel mai convin Biomarkeri enient și totuși extrem de precisi pentru diagnosticul, prognosticul și rezultatele posibile ale tratamentului în Alzheimer și demențe conexe. Acest studiu sugerează că tehnica autorilor poate găsi un rol aici, dar concurența este formidabilă, în special biomarkerii fluide. ”

Diagnostic rapid, timpuriu al lui Alzheimer

, deoarece noua metodă Poate detecta modificările timpurii ale bolii Alzheimer, ar putea duce la diagnosticul anterior, permițând să înceapă tratamentele înainte ca simptomele să devină schimbarea vieții.

cercetător principal, prof. Eric Aboagye, de la Departamentul de Chirurgie și Cancer al Imperial College, a numit cercetarea lor „un pas important înainte”.

„Așteptarea unui diagnostic poate fi o experiență oribilă pentru pacienți și familiile lor. Dacă am putea reduce timpul de timp pe care trebuie să -l aștepte, să facem diagnosticul un proces mai simplu și să reducem o parte din incertitudine, asta ar ajuta foarte mult ”, a spus Prof Aboagye.

Comentând pentru MNT, Dr. Edelmayer a fost de acord: „[T] Cercetările sale abordează o problemă importantă în boala Alzheimer: detectarea timpurie. Odată cu aprobarea accelerată a FDA a primului tratament anti-amiloid care modifică tratamentul Alzheimer și mai mult coborând conducta, este vital ca persoanele cu Alzheimer să fie diagnosticate la începutul procesului de boală atunci când tratamentul poate fi cel mai benefic. ”

ADUHELM BIOGEN (ADUCANUMAB) este tratamentul la care se referă la Dr. Edelmayer, pentru care FDA a acordat aprobarea accelerată în 2021.

 • Inovație medicală
 • Alzheimer/Dementia

Expunerea timpurie la poluanții aerieni legați de riscul de autism

Un nou studiu oferă dovezi suplimentare pentru legătura sugerată anterior între expunerile de mediu și autism; Cercetătorii au descoperit că copiii cu autism aveau mai multe șanse să fie expuși la poluanți aerieni specifici în primii 2 ani de viață și în timpul sarcinii mamei lor decât cei fără tulburare.

Echipa de cercetare, condusă de Dr. Evelyn Talbott, profesor de epidemiologie a Universității din Pittsburgh, Școala Absolventă de Sănătate Publică, PA, și -a prezentat recent concluziile la American Association for Aerosol Research Reuniune anuală din Orlando, FL.

Prevalența tulburării spectrului de autism (ASD) este în creștere a SUA. În 2000, 1 din 150 de copii au avut tulburarea, în timp ce ratele actuale sunt la 1 în 68. Deși tot mai mulți copii sunt diagnosticați cu autism, cauzele exacte ale afecțiunii sunt neclare.

Unele studii au indicat însă că expunerea timpurie la factori de mediu poate contribui la dezvoltarea sa. La începutul acestui an, de exemplu, Medical News a raportat astăzi despre un studiu care susține că mamele expuse la pesticide în timpul sarcinii sunt mai susceptibile de a avea copii cu autism.

Vorbind despre acest ultim studiu, dr. Talbott spune: „Analiza noastră este un plus la corpul mic, dar în creștere, care consideră toxica aeriană ca unul dintre factorii de risc pentru ASD.”

Copii expuși la stiren și crom „până la două ori mai multe șanse de a dezvolta autismul”

pentru a ajunge la concluziile lor, echipa de cercetare a intervievat 217 de familii de copii cu autism. Copiii s -au născut între 2005 și 2009, iar familiile au locuit în șase județe din Pennsylvania: Allegheny, Armstrong, Beaver, Butler, Washington și Westmoreland.

Fapte rapide despre autism

 • Peste 3,5 milioane de americani trăiesc cu autism
 • Între 2002 și 2010, prevalența autismului a crescut cu 6-15% în fiecare an
 • În 10 ani, costul anual al autismului în SUA este estimat a fi de 200-400 miliarde USD.

Aflați mai multe despre autism

Cercetătorii au estimat că fiecare familie a fiecărei familii Expunerea la 30 de poluanți aerieni cunoscuți că provoacă probleme de neurodezvoltare sau perturbări endocrine, folosind evaluarea națională a toxicelor aeriene – o evaluare continuă a toxicelor aeriene în SUA efectuate de Agenția pentru Protecția Mediului.

Pentru comparație, echipa a intervievat și a estimat expunerea poluanților aerieni a două seturi de familii de copii fără autism care locuiau în aceleași zone. Copiii s -au născut și în aceeași perioadă.

Dr. Talbott spune că a avea două grupuri de control este o forță a acestui studiu, deoarece „a oferit o comparație a toxicelor aeriene reprezentative în cartierele acelor copii cu și fără TSA”.

Rezultatele studiului au relevat faptul că copiii care au fost foarte expuși la doi poluanți specifici ai aerului – stiren și crom – în timpul sarcinii mamei lor sau până la vârsta de 2 ani au fost de până la două ori mai mari de a avea autism, În comparație cu copiii care nu au fost expuși acestor poluanți.

stiren este un compus adesea folosit în materiale plastice și vopsele și este produs și prin arderea benzinei. Cromul este un metal greu produs de întărirea oțelului și alte procese industriale, precum și centrale electrice.

Alți poluanți ai aerului – inclusiv cianură, clorură de metilen, metanol și arsenic – au fost, de asemenea, legate de un risc crescut de autism la copii.

Rezultatele echipei au rămas după contabilizarea vârstei, rasei, educației și fumatului mamelor în timpul sarcinii. „Foarte puține studii ale autismului au inclus expuneri de mediu, luând în considerare în același timp alți factori de risc personali și comportamentali”, notează Dr. Talbott.

ea adaugă că aceste rezultate „adaugă la corpul tot mai mare de dovezi care leagă expunerile de mediu, cum ar fi poluarea aerului, la ASD.”

Grant Oliphant, președintele Heinz Endowments-o organizație bazată pe Pennsylvania care a finanțat cercetarea-spune:

„Acest studiu ne aduce un pas mai aproape pentru a înțelege de ce autismul afectează atât de mulți Familii din regiunea Pittsburgh și la nivel național și consolidează în detalii îngrozitoare că calitatea aerului contează.

Aspirațiile noastre de a deveni cu adevărat cel mai locuitor oraș nu pot fi realizate dacă sănătatea copiilor noștri este amenințată de niveluri periculoase de toxice aeriene. Abordarea acestei probleme trebuie să rămână una dintre prioritățile principale ale regiunii noastre. ”

MNT a raportat recent la un studiu publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) care sugerează că o substanță chimică găsită în broccoli – sulforafan – ar putea să fie Ajută la tratarea simptomelor autismului.

Translate »